Публікації

Святковий ярмарок

  У нашому ліцеї відбувся ярмарок у стилі Halloween. Діти поринули у атмосферу свята. Зібрані кошти були передані на потреби ЗСУ.

Піжамна вечірка

Зображення
 Наш клас весело провів останній день навчання. Діти одягнули улюблені піжами, пили смачне какао та дивились веселий мультик

Мій янгол носить форму ЗСУ!

Зображення
 Разом з дітьми відсвяткували День захисників та захисниць України. Слава нашим ЗСУ!

1 жовтня-День захисників та захисниць України

Зображення
  1 жовтня в Україні святкують День захисників та захисниць України. Цей день приурочений до вшанування військових, які присвятили своє життя захисту країни та її суверенітету. Нагальна потреба у такому загальнодержавному святі особливо гостро постала після російської окупації Криму та початку воєнних дій на території Донецької та Луганської областей. День захисників та захисниць України набув особливого значення під час повномасштабного російського воєнного вторгнення. Це свято стало символом визнання та вдячності військовим і громадянам України, які встали на захист своєї країни. Боронити державу – непроста справа, проте ЗСУ успішно з нею справляються. І ми мусимо допомагати їм усім, чим можемо – не тільки у свято, а й кожного дня. Віримо у Збройні Сили України та сподіваємося на скору Перемогу! Слава усім нашим захисникам та захисницям!

21 вересня-День миру

Зображення
  21 вересня, українці разом з цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру та День миру в Україні.   Це день, присвячений просуванню миру та зменшенню конфліктів у всьому світі.

1 вересня-день знань!

Зображення
  Майже в кожного 1 вересня - День знань - асоціюється зі школою та святковою лінійкою. Через війну не всі мали змогу піти до рідної школи, а традиційні лінійки тимчасово не проводять, але нам пощастило і ми дружньому класною сім`єю повернулися святково за парти.